Жегите не са започнали , а фолкаджийките нямат търпение  да

...
Жегите не са започнали , а фолкаджийките нямат търпение  да
Коментари Харесай

Фолк певицата Емануела се похвали с новите си бомби

Жегите не са почнали, а фолкаджийките нямат самообладание  да се разхвърлят по нищожни дрешки. Такъв е казусът с Емануела, която от скоро мина в тима на изкусителните русокоски и се появи в софийски нощен клуб единствено по бял сутиен.

Певицата съумя да шокира  най-верните си почитатели когато лъсна на сцената по долни дрехи. Преди време Емануела се подложи на нови корекции на бюста и си напомпа гърдите с още по- огромна доза силикон. Явно това е същинската причина да се пусне пред публиката съвсем гола – да се изфука с новите си придобивки, които някои назовават най-сочния и величествен бюст в лекия род.

Липсата на блуза или боди върху дънките с ниска талия дават опция да забележим и татусите, с които е нашарила щедро корема си. Както и прашките, които се демонстрират под смъкнатите дънки.

Не инцидентно Емануела бе провъзгласена от публиката в дискотеката за Мис Огън на спонтанен конкурс. Дори я отличиха с лента за забавната и несрещана до момента купа

.

От известно време Еми е сменила тъмния цвят на косата си с платинено рус. А някои се майтапят, че може да има и нов мъж до нея щом си е трансформирала прическата. Но в случай че сме почтени би трябвало да признаем, че с тъмна коса повече хващаше окото.

Тагове: new Емануела Емануела силикон новите бомби на Емануела
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР